Kurkumina revolucija je tukaj...

Pri Pukki smo ustvarili neverjetna prehranska dopolnila za dobro počutje s kurkumo, ki vsebujejo samo najboljša ekološka zelišča - vsa za bolj zdravo in srečno življenje.

Uporaba kurkume ima dolgo tradicijo, prepoznana je kot močno in učinkovito zelišče, ki se že stoletja uporablja v različnih kulturah. Kakovost in vrsta kurkume, ki jo uživamo, sta zelo pomembna, zato smo pri Pukki ustvarili nova prehranska dopolnila s kurkumo, ki bodo obogatila vaše počutje.

Nova Pukkina družina prehranskih dopolnil s kurkumo vsebuje resnična super dopolnila, ki dajejo moč, ki jo potrebujemo v vsakem trenutku dneva. Izbirate lahko med Holistično kurkumo, Življenjsko ravnovesje s kurkumo, Kurkumo Aktiv in našim masažnim oljem Aktvno olje 35.

 • 10 % popust na vsa nova prehranska dopolnila s kurkumo

  Glede na to, da praznujemo prihod prehranskih dopolnil s kurkumo, lahko privarčujete 10 % ob nakupu Holistične kurkume, Kurkume aktiv in Aktivnega olja 35.
  Trgovina Pukka
  10 % popust na vsa nova prehranska dopolnila s kurkumo
 • Novi čaj Zlata kurkuma

  Uživajte v novi okusni čajni mešanici Zlata kurkuma (Turmeric Gold). Zlata kurkuma – kraljica zaščitnih zelišč, žareče rumeno bogastvo. Limona čaj osveži, kardamom mu doda aromo, zeleni čaj pa ga obogati – po skodelici tega čaja se boste počutili kot prerojeni. Nadenite si zaščitni plašč naravnega super zelišča. Na zlate trenutke!
  Trgovina Pukka
  Novi čaj Zlata kurkuma